top of page

Plast

Plast fås i mange varianter og anvendes til forskellige formål. Vores sortiment indeholder alt fra strækfilm, plastfolier, bobleplast, affaldssække, bobleposer, følgeseddellommer og meget andet.

Strækfilm er en meget brugervenlig og fleksibel emballage til beskyttelse og sikring af pallegods. I Selskov tilbyder vi strækfilm i håndruller, maskinruller og banderolefilm. Strækfilm findes i mange forskellige my samt med og uden forstræk. Vi rådgiver og tester gerne i samarbejde med vores kunder, til de finder den strækfilm, der passer til deres behov. Rådgivningen samt tests med kunderne kan føre til store besparelser både i forhold til økonomi samt bæredygtighed.

Plastfolier anvendes blandt andet til afdækning, beskyttelse mod støv, snavs og fugt. Vi har topfolier i ark, topfolier i ruller, krymperuller, og meget andet. Har I behov for specifikke plastfolier og mangler sparring i forhold til valg af det rigtige produkt, rådgiver vores konsulenter jer gerne, til I finder den rigtige løsning. 

 

Foruden strækfilm og plastfolier, har vi i Selskov affaldssække, poser, bobleplast, bobleposer samt følgeseddellommer i forskellige størrelser. Har I spørgsmål til specifikke produkter, er I velkommen til at kontakte os, og en af vores konsulenter vil med glæde bistå.

Plast.jpg
Plast_Selskov.jpg
Selskov_Plast.jpg
bottom of page