top of page

Byggematerialer

Selskov blev i 1998 etableret som tømmerhandel, og selvom virksomheden har udviklet sig og tilført emballage og andre varegrupper, har vi bibeholdt vores aftaler med leverandører af byggematerialer.

Vi tilbyder i dag landsdækkende dag-til-dag-levering af varer, der er på lager, men det er også muligt selv at afhente varer i hele Danmark.

Vi fører mange af de kendte mærker og produkter til komplet konstruktion af nyt hus, armering og beton, samt til renovering med billige byggematerialer i god kvalitet. Uanset om du skal bruge døre, gipsplader, trykimprægneret træ eller andet tilbyder vi også hurtig levering og professionel service.

Udover byggematerialer tilbyder vi også alle former for værktøj, herunder el-værktøj og -maskiner. Se i øvrigt hvilke muligheder vi kan tilbyde inden for erhvervsbeklædning og værnemidler under fanen Arbejdstøj og værnemidler.

Vi servicerer alle størrelser virksomheder.

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på telefonnummer: +45 48 26 08 56 eller sende en e-mail til selskov@selskov.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Selskov-byggematerialer.jpg
Byggematerialer-Selskov.jpg
bottom of page