top of page
Header_Selskov.jpg

Rødder tilbage til 1998

Vi er et sammentømret team, hvor alle besidder stort engagement og erfaring. Vi har fokus på god service samt fokus på levering af produkter i høj kvalitet. Vi bestræber os på at imødekomme vores kunder, og vi agerer derfor altid fleksibelt. Vi samarbejder tæt med vores kunder for at kunne yde den bedste service og komme i mål med gode løsninger. Dette opnås ved professionel rådgivning samt gode produkter.

 

I Selskov ved vi, at man løfter opgaver bedst ved at samarbejde og vidensdele. At levere god service samt skræddersyede løsninger til vores kunder kræver en stor holdindsats. Alle i Selskov møder ind med en positiv og løsningsorienteret tilgang, hvilket gør os i stand til at levere varen for vores kunder hver dag. 

 

I Selskov bestræber vi os på at få så grøn en profil som muligt ved at finde grønne løsninger med vores kunder. Vi ønsker at finde gode løsninger med vores kunder, der giver mening både hvad angår produkter og økonomi. I kan læse mere om vores fokus på grøn omstilling under Bæredygtighed og Miljøpolitik.

Timeline_Vertikal.png

Vores medarbejdere

Kasper

Kasper

Salgsdirektør

Lone
Katrine

Katrine

Administrerende direktør

Lars

Lars

Salgskonsulent

Malthe

Malthe

Driftsansvarlig

Hanne

Lone

Administrativ medarbejder

Torben
Charlotte

Charlotte

Økonomichef

Torben

Salgskonsulent

Hanne

Indkøber og administrativ medarbejder

Sticker_Selskov.png

Bæredygtighed

I Selskov dedikerer vi os altid til at have så grøn en profil som muligt, da vi mener, at vi alle er forpligtet til at passe på vores planet samt passe godt på hinanden og de kommende generationer. Bæredygtighed er derfor altid prioriteret højt i alle vores beslutningsprocesser.

Vi søger konstant muligheden for at reducere forbruget af råvarer for at reducere CO2 aftrykket. Dette gør vi ved at genanvende materialer samt fremstille nye produkter af så lidt råmateriale som muligt. Vi afdækker kundens behov for CO2-besparelse ved at rådgive og tilbyde forskellige løsninger. Vi har flere gange haft kunder, der har efterspurgt alternative løsninger til nuværende emballager, hvor vi sammen har fundet mere bæredygtige løsninger, end de havde.

I Selskov er bæredygtighed mere end CO2 aftryk. For os betyder bæredygtighed, at vi skal gøre en forskel for miljøet, en forskel for vores lokalsamfund, en forskel for vores medarbejdere samt en forskel for vores kunder og samarbejdspartnere. For at sikre bæredygtighed i alle nævnte led, har vi stor fokus på hele vores værdikæde både hvad angår de primære aktiviteter såsom logistik, produktion, udgående logistik, rådgivning og salg, samt vores støtteaktiviteter såsom virksomhedens infrastruktur, menneskelige ressourcer, teknologi samt indkøb.

I Selskov udvælger vi vores samarbejdspartnere blandt andet ud fra deres miljøpolitik. Vores største samarbejdspartner har vundet flere priser indenfor bæredygtighed. 

Vi mener, at små indsatser gør stor forskel!
Ikoner_Bæredygtighed.png

Miljøpolitik

Vi har, som en del af Selskovs sociale bevidsthed og aktive stillingtagen til FN’s Global Compact (The Ten Principels), udviklet en miljøpolitik, som er integreret i vores daglige arbejdsgange.

Selskov vil, under hensyntagen til kvalitet og økonomi i virksomhedens drift og service, fremme en miljømæssig bæredygtig udvikling og arbejde aktivt for at forebygge og mindske miljøpåvirkninger fra virksomhedens aktiviteter.

Inddragelse af miljøhensyn er både væsentligt og naturligt i Selskovs hverdag. Vi medvirker dermed til at sikre, at kommende generationer får et rent og alsidigt miljø.

Vi vil derfor:

  • Overholde alle gældende love og regler på miljøområdet

  • Efterspørge optimale miljøvenlige produkter og ydelser

  • Løbende foretage forbedringer med henblik på reduktion af ressourceforbrug, spild og affald

Alle medarbejderne i Selskov skal til alle tider være bekendt med og efterleve virksomhedens miljøpolitik.

For os er det vigtigt at tage del i det sociale ansvar; for miljøet, medarbejderne og ikke mindst for det omkringliggende samfund.

Den altafgørende handling i vores arbejde er substitutionsprincippet. Alt hvad der kan erstattes til renere, bedre og mere bæredygtige produkter skal udskiftes – på denne måde påvirker vi aktivt ikke kun vores leverandører, men bringer arbejdet aktivt videre til vore kunder.

bottom of page